Κυριακή, Μαρτίου 11, 2007

Oi 300 ΤΟΥ ΛΕΩΝΙΔΑ: AΨΟΓΟ!


Δέν έχω λόγια..


Με συγκίνησε..με ταρακούνησε...με έκανε την επόμενη φορά που θα περάσω απο τις Θερμοπύλες να σκεφτώ δυνατα οτι τους ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ, οτι τους ΘΥΜΑΜΑΙ , οτι τους τιμώ..


Είναι πραγκατικά ένα εξαιρετικό film .Μια καταπληκτική δουλειά που σε παρασύρει στον ρυθμό της ,με τις υπερβολές της ,με το χιούμορ της, με την τόσο μα τόσο εξαιρετική ερμηνεία του Λεωνίδα αλλα και όλων των ηθοποιών..


Δέν είναι μία ακόμα σαπουνόφουσκα..Εϊναι ένα δύωρο μνήμης με λίγες παραφωνίες και πολλές πολλές αναφορές στην Ελλάδα,στη Αρετή και την Τόλμη..


Τόσες έννοιες,τόσες Αξίες ,τόσο Ελλάδα ούτε στην ΤΡΟΙΑ ούτε πουθενά..


Δέν σας λέω να πάτε να το δείτε απλά ..Σας προτείνω να πάτε να ταρακουνηθείτε με τα εκπληκτικά εφφέ και την ιστορική μνήμη..


ΘΑ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΟΣΟ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ...


Οτι καλύτερο για το σαββατοκύριακό μου...


ΨΙΤ 1 . Καλως ορίζω στην παρέα του blog μου τα παιδιά του Joy που έρχονται για να χαζέψουν το blog αυτό.Σιγά σιγά μεγαλώνει η παρέα και το ευχαριστιέμαι..


ΨΙΤ2 : Διαβάζω κριτικές κινηματογράφου απο καθαρά ερευνητική άποψη ..Αρχίζω να πιστεύω οτι κάποιοι κριτικοί κινηματογράφου απο το overdose ταινιών που βλέπουν αρχίζουν να χάνουν το νόημα και την απόλαυση μιας δύωρης ταινίας.. Χάνεις το κέφι για να δείς κάτι και οταν τελικά το βλέπεις αν την προηγούμενη νύχτα έχεις κακές αναμνήσεις τότε τις βγάζεις όλες στην κριτική μιας ταινίας .. Μόνο που δέν είναι έτσι ο κόσμος όλος. Και ευτυχώς ο κόσμος αρχίζει να γράφει στα παλιά του τα παπούτσια τις κριτικές στερημένων γεροντοκόρων που πασχίζουν να μας πείσουν οτι η διασκέδαση και η μνήμη πρέπει να έχει ταυτότητα και χρώμα απο αυτά που γουστάρουν. Ε όχι.. Φτάνει..

1 σχόλιο:

ΠΡΕΖΑ TV είπε...

Ειχα την ευκαιρια να παρακολουθησω την ταινια στη δημοσιογραφικη πρεμιερα την προηγουμενη Τριτη.
Δεν μπορω να πω οτι ημουν μαρτυρας ενος νεου αριστουργηματος.
Απλα περνας 2 ωρες ευχαριστα και τιποτε παραπανω.