Τρίτη, Φεβρουαρίου 06, 2007

ΑΠΟΨΕ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΟΛΑ..


Η παρέα του ιντερνετικού ραδιοφώνου gamesradio με έχει καλέσει απόψε Τρίτη 6/2 τα μεσάνυχτα ξημερώματα Τετάρτης 12-02.00 για να μιλήσουμε μαζί για το χτές και το σήμερα του ραδιοφώνου.


Μαζί μου και η ΈφηΖώη (αν όλα πάνε καλά και δέν έχει ακόμα ένα μικρό πρόβλημα υγείας που την απασχολεί με το ματάκι της ) για να θυμηθούμε τα παλιά και να κουβεντιάσουμε για το ραδιόφωνο ,τα groovy χρόνια, αλλα και το μέλλον το δικό μας και του ραδιοφώνουν γενικά.
Έχουμε πολλά να πούμε μιας και μας δίνετε η ευκαιρία να επικοινωνήσουμε τηλεφωνικα,μέσω email αλλα και μέσω μηνυμάτων με όλους σας για όλα οσα θα θέλατε να μάθετε και δέν σας τα λένε οι άλλοι


Ακούστε ζωντανά την εκπομπή που είμαι καλεσμένος εδώ www.gamesradio.gr



2 σχόλια:

Balidor είπε...

Μολις τελειωσε η εκπομπη στον gamesradio και τολμω να πώ οτι ήταν εκπληκτική
(είμαι ο Δημητρης Κ, χεχεχεχε)
Σαν παιδί του Jeronymo (ακόμα έχω τα cd σας βρε) και πλέον παραγωγός του σταθμού που βρισκόσουν μπορώ να πω ότι πέρασα ΥΠΕΡΟΧΑ ακούγοντας σας!
Ήταν μια χορταστική εκπομπή, και είχε απ' όλα!


Μπράβο Τάκη,
νά' σαι πάντα καλά !

Ανώνυμος είπε...

Καλημέρα σε όλους...

Η χθεσινή μας εκπομπή με τον Τάκη θα μου μείνει αξέχαστη, γιατί απλά είχα την τύχη να κάνω εκπομπή με συμπαρουσιαστή έναν άνθρωπο που έχει αφήσει στην κυριολεξία ιστορία στο ελληνικό ραδιόφωνο. Είπαμε για όλους και για όλα, , το γιατί και το πώς, για το χθες το σήμερα αλλά και το αύριο. Η κουβέντα ήταν τόσο ουσιαστική που ο Τάκης έφτασε στο σημείο όταν τον ρώτησε ένας ακροατής για το πρόγραμμα του σταθμού όπου βρίσκεται τώρα (Oasis 88) άρχισε να λέει το πρόγραμμα του Jeronymo Groovy. Ο Διονύσης Κλάδης και ο Αναστάσης Παπάς μας τίμησαν με τηλεφωνική επικοινωνία όπου θυμηθήκαμε όλοι μαζί παλιές καλές εποχές όπως την αξέχαστη «Νύχτα των Κεριών».
Τάκη σε ευχαριστούμε.

Δημήτρης «Τιγράκι» Σωτηρίου
www.gamesradio.gr