Παρασκευή, Φεβρουαρίου 16, 2007

EΓΙΝΑ ΑΝΑΔΟΧΟΣ ΠΑΙΔΙΟΥ...




Είμαι ανάδοχος παιδιού.
και είμαι πολύ περήφανος για αυτο



Σήμερα έφτασε στο σπίτι μου ,επιτέλους, ο πρώτος φάκελος απο την ACTION AID




Για πρώτη φορά είδα σε φωτογραφία τον μικρό Κiran απο το Nepal.




Το συναίσθημα του να έχεις ενα παιδί σαν δικό σου και να το φροντίζεις έστω και απο μακρυά είναι κάτι εξαιρετικά όμορφο...




Η ActionAid κάνει καταπληκτική δουλειά απο το 1972 σε ολόκληρο τον κόσμο.Το ελληνικό τμήματα της ActionAid αυτό τον καιρό επικεντρώνεται στο Νεπάλ προσπαθώντας να βελτιώσει τις συνθήκες ζωής της περιοχής


Χαζεύω τον μικρό Kiran στην φωτογραφία. Χαμογελάστος και αμήχανος,με ένα παντελονάκι μπλέ με φόντο το χωράφι στο οποίο δουλεύει μαζί με τα 3 αδέρφια του και την οικογένεια του.

Πηγαίνει σχολείο και φροντίζει να είναι κι αυτός και η οικογένεια του καλά..

Το να μπορείς να προσθέσεις μια σταγόνα βοήθειας κάθε μήνα στην υπερ προσπάθεια της κοινότητας αυτής είναι κάτι παραπάνω απο σημαντικό για μένα..

Θέλω να πιστεύω και για εσάς..

Με τον Kiran θα επικοινωνώ συχνά πυκνά με μικρά και ωραία μηνυματάκια.Άλλωστε δέν μιλάει αγγλικά. Μου αρκεί που θα μαθαίνω τα νέα του απο τα μέλη της κοινότητας εκεί της ActionAid Hellas

Γιατί σας τα λέω όλα αυτά..

Γιατι θέλω να ρίξετε μια ματιά στην ιστοσελίδα της ActionAid και να μάθετε περισσότερα για την οργάνωση αυτή.Την θεωρώ την σοβαρότερη στον τομέα της και με ελληνικό πρόσωπο στην άλλη άκρη της Γής.

Ρίξτε μια ματιά στην ιστοσελίδα της www.actionaid.gr


Αν μπορείτε να βοηθήσετε μόνο με 22 ευρώ το μηνα (πόσα παραπάνω ξοδεύουμε άραγε..) θα ήταν μια πράξη μοναδική για τις κοινότητες στήριξης των παιδιών εκεί που το έχουν ανάγκη αλλα και των εθελοντών που παρατάνε τα πάντα για να βοηθήσουν όπως μπορούν..






2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Γεια σου Τακη. Χαιρομαι για σενα. Μακάρι να το έκαναν όλοι. Άλλωστε τι ειναι 22€.
Μπορεις να μου λυσεις μια απορια μου?
Πόσο καιρό έκανες να λάβεις τον φάκελο? γιατι εχω κανει εδω και ~5 εβδομαδες αιτηση και με ενημερωσαν μολις χθες οτι εχει καταχωρηθει (αφου τους τηλ βεβαια πρωτα) και οτι θα λαβω τον φακελο μεσα στις επομενες εβδομαδες!!!!
Καλά είναι δυνατον να το καθυστερούν τόσο?

Ανώνυμος είπε...

kalispera :) Para polu omorfi xeironomia... Entelws sumptematika egina ki egw anadoxos paidiou stin actionaid :)

Den exw lavei fusika kanena fakelo akoma.. alla anupomonw na dw to paidaki pou egina o anadoxos goneas tou. Makari na upirxe ligi perissoteri anthrwpia.. kai oloi oi anthrwpoi pou tous perisseuan 22 euro, na ginontousan anadoxoi goneis, mpas kai ginei ligo pio omorfos o kosmos etoutos... na eiste kala oloi :)