Τρίτη, Ιανουαρίου 23, 2007

ΠΕΡΑ ΒΡΕΧΕΙ..(Ναί,αλλα πότε)?


Μπορεί να είμαστε στην αρχή του 2007 αλλά ο καιρός έξω θυμίζει έντονα καλοκαιράκι.

Ο καιρός τρελάθηκε, γράφουν οι εφημερίδες αλλά εμείς σφυρίζουμε αδιάφορα.

Το συζητάμε, το ξανασυζητάμε και μετά προχωράμε την ζωή μας χωρίς να μπορούμε να κάνουμε κάτι ..

Τρομακτικά δημοσιεύματα μας βομβαρδίζουν καθημερινά .Δημοσιεύματα που φωνάζουν οτι είμαστε στο παρά πέντε της Γής και οτι πλέον δέν μπορούμε να κάνουμε και πολλά πράγματα για να αλλάξει κάτι

Και πώς αντιδράμε…

Απλα το συζητάμε..

Το συζητάμε μέχρι να έρθει το επόμενο θέμα συζήτησης φυσικά που θα εμφανιστεί στους δέκτες μας.

Τόσο κρατάνε τα προβλήματα της ίδιας μας της ζωής.. Οσο ένα διάστημα απο το ένα θέμα στο άλλο με παρεμβολές διαφημίσεων ανάμεσα..

Και δέν μας νοιάζει κυριολεκτικά για την Γή ,αφού μας καίνε άλλα προσωπικά προβλήματα, οικονομικά και όχι μόνο ,που το θέμα της Ζωής μας της ίδιας πάει στο περιθώριο.

Τα πουλιά και τα γατιά ζευγαρώνουν τώρα αντί να το κάνουν τον Μάρτιο, οι αμυγδαλιές ανθίζουν κανονικότατα,οι μύγες πετάνε βαριεστημένα ,τα κουνούπια τσιμπάνε ακατάπαυστα και στα χωράφια οι αγρότες κάνουν τον σταυρό τους μιας και ποτέ δέν είχαν βάλει λάστιχο να ποτίσουν Δεκέμβρη και Γενάρη μήνα.

Και εμείς ..Με τα καλοκαιρινά μας ρούχα στο σώμα και στο χέρι τα μπουφάν να κυκλοφορούμε στους δρόμους σαν τρελοί μιας και ποτέ δέν ξέρουμε τι θερμοκρασία θα κάνει το μεσημέρι και τί το βράδυ .

Είμαστε στο παρα πέντε (όχι αυτό με την Ζουμπουλία) αλλά αυτό με την αυτοκαταστροφική βαρεμάρα μας και το τεράστιο ερωτηματικό μας για το τι θα γίνει άυριο..

Σας ευαισθητοποίησα λίγο?

Ωραία ..

Σας χτύπησα το καμπανάκι ?

Πολύ ωραία.

Πάμε για διαφημίσεις !

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Welcome back Takis.. Ante na arhiseis na ksanagrafeis mas elipses - Maria