Τετάρτη, Νοεμβρίου 02, 2005

TA ΟΡΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ


Αγαπητέ κε Ψαριανέ του ΒEST ,

αν και φανατικός μή-ακροατής του ραδιοφώνου που μαζί με τον ΚΛΙΚ έφτιαξαν το ΒΛΑΧΟ-CHIC ΔΗΘΕΝ στύλ που ,προσωπικά,κάνω εμετό ακούγοντας το,(γούστα είναι αυτά) οφείλω να ομολογήσω οτι εσείς ΠΟΤΕ δέν ανήκατε στο στύλ αυτό.

Βέβαια, οχι πως εγώ είμαι καθώς πρέπει ,αλλα τόσο χοντρά ΛΟΓΙΑ για συναδέλφους (παραγωγοι του ΚΩΛΟΥ μας αποκάλεσατε ολους τους συναδέλφους σας-τι αγάπη!!) δεν θα τολμούσα να πώ ποτε γιατι απλά σέβομαι ακόμα κι εσας!

Οι απόψεις αυτές όμως δέν μπορούν να κλείνουν ένα ραδιόφωνο ,αντιθέτως θα μπορούσατε για το καλό του σταθμού να πάτε στο ΕΣΡ να πείτε την γνώμη σας για τις απόψεις αυτές που προφανώς είπατε πάνω σε έκρηξη θυμού σε συνδυασμό με πολύ ...καφείνη (μάλλον)- αυτος ο καφές πολύ βαράει στα νέυρα ε?- και να περιοριστεί η ποινή του ΕΣΡ (η αλλοιώς Εσυ Σκάσε Ραδιοφωνατζή) έτσι ώστε να ΜΗΝ τρέχει τώρα το καημένο το ραδιόφωνο..

Αλλα..για κάποιους λόγους ΔΕΝ πήγατε-μπορεί και να μήν θέλατε αλλα αυτό είναι καθαρά θέμα σεβασμού και εκτίμησης πρός το μέσο που σας δίνει το μικρόφωνο - με αποτέλεσμα να γίνουν όλες αυτές οι φασαρίες..

Δέν συζητάμε αν συμφωνώ η όχι με την απόφαση για το ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ. Η ερώτηση είναι αστεία..

Δεν υπάρχουν σχόλια: